fredag den 10. august 2012

Gemini

Så ka' sommervejret bare komme an !
Jeg er klar !
Der er lige hoppet endnu en sommerbluse af pindene.
Vasket, tørret og helt klar til brug.
Det går altså noget hurtigere at strikke på pinde 4 og 4,5 end på pinde 2,5 og 3.Tænker at modellen også ville være velegnet til en kjole. Så er det bare lidt flere udtagninger dernedad og evt afslutte med samme bort som i halsen - Ikk' ?
;-))FAKTA

Design : Gemini

Garn : Muskat fra Drops i farve 39-Lyng. 

Særligt : Hulmønsteret blev først meget løst. Alt for løst, efter min smag. Så op med det. Startede herefter forfra på p.3 og halvejs på hulmønsteret skiftede jeg til p. 3 1/2. Alt glatstrik er på p.4 - Se dét var MEGET bedre :-))
...og så gav jeg lige ærmerne et par cm ekstra.

5 kommentarer:

 1. Den er meget sød og jo en god ide som kjole. Pasformen er da også helt perfekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, jeg tror at det skal prøves - skal bare beslutte mig for en farve :-)

   Slet
 2. Virkelig sød model og en god ide, at strikke hulmønsteret på mindre pinde. Hvor meget garn har du brugt og hvilken størrelse har du strikket?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt 6 ngl Muskat og strikket efter mindste str. (det viste sig at Muskat er MEGET elastisk når det er strikket) med disse modifikationer :
   På p.3 slog jeg 28m (x 2) op til ærmerne og 32m (x 2) op til hhv for- og bagstykke - og strikkede hulmønster. På halv-vejen skiftede jeg så til p.3,5 og fortsatte resten af hulmønsteret (så langt man nu selv ønsker det). Herefter skiftede jeg til p.4 oig strikkede glat indtil der var 72m til hvert ærme og 76m til hver for- og bag. Jeg satte ærme-m over på andre pinde og slog 6m op under hvert ærme. Så var det bare at køre derudaf. Dog, ved første nøgleslut herefter, strikkede jeg lige ærmerne færdige. Så kunne jeg jo lave krops-længden til der ikke var mere garn :-)))
   Har brugt 6 ngl. Muskat - rub og stub :-))

   Slet
 3. Tusind tak for tippet - måske skal jeg forsøge med et andet garn end muskat. Tak for den udførlige vejledning, det er en stor hjælp.

  SvarSlet