onsdag den 10. august 2011

Zig-Zag top

Nu blev denne top fra Isager færdig.
Det blev pludseligt godt vejr i nogle dage og så var det bare med at nyde det udenfor og få luget noget ukrudt...  :-)
...men så regnede det igen !


FAKTA

Design : Zig-Zag fra Isager, Strik a la Carte 1

Garn : Garnudsalg.dk italiensk hør/bomuld.

Særligt : Der er strikket med to tråde og jeg har tilpasset opskriften til garnets strikketfasthed. Jeg har også lavet toppen lidt længere. Kan godt li' at jeg ikke skiller på midten :-)) Desuden førsøgte jeg mig med taljering og det gik meget godt, dog har jeg gjort mig nogle erfaringer til brug for næste gang. Det var lidt svært at vurdere hvor meget/lidt og hvor højt/lavt det skulle være. Nu har jeg noget at gå efter til næste gang.
Garnet er meget lækkert og ser umiddelbart ud til også at holde formen efter vask. Nogle garner mister helt styrken efter vask men det er bestemt ikke tilfældet her. 


12 kommentarer:

 1. Den er meget fin din top.
  Det gør lige noget når man markere taljen.
  Hvis man er heldig at have en ;)
  Det har jeg nemlig ikke,
  men du har en fin talje.

  Yt

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet smuk! Flot stykke strik.Den sidder rigtig godt, og det er pænt at du har forlænget den. Taljeringen ser bestemt vellykket ud. Jeg har været i gang med modellen et par gange i hør - det lykkedes ikke særligt godt for mig!

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet flot, og den ser da ud til at sidde helt perfekt.

  SvarSlet
 4. Et flot stykke strik med en helt perfekt pasform! Wauw! :-)

  Noget helt andet er, at det vil være dejligt, hvis du redigerer dine tilladelser sådan at os, der enten ikke har en Google-konto eller som jeg nødigt bruger den også kan kommentere. :-)

  Det er nemlig mig fra http://thinkingspace.dk - og det kan man jo ikke så nemt finde ud af, når jeg kommenterer med min Google-profil.;-)

  SvarSlet
 5. Erika - good point ! Mmmmmm.......hvor skruer man på det henne ?
  Hjælp :-))

  SvarSlet
 6. OK - det var jo ikke så svært.
  Du er nu meget velkommen, Erika. Også uden Google-konto :-))

  SvarSlet
 7. Kjempefin topp du har strikket.

  SvarSlet
 8. For en nydelig topp, den kledde deg veldig godt. Fint strikket.
  Har nettopp oppdaget bloggen din, og gleder meg til å følge deg videre :-))

  SvarSlet
 9. Hvor er den flot! Jeg er lige begyndt på den, med Blackhill uld/bomuld fra garnudsalg. Har du nogle fif eller aha-oplevelser fra din, som du har lyst til at dele? Jeg vil også lave min lidt længere og med talje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Lisbeth. Jeg synes at den er meget let at lave lige efter opskriften. Da den strikkes oppefra og ned, kan man jo prøve toppen undervejs, så længden kan tilpasses helt præcis som man bedst kan lide.
   God fornøjelsen med den :-)

   Slet
 10. Hej, flot top, der sidder perfekt på dig :) Jeg er lige begyndt på den, men synes den ser ud til at blive for kort i ærmegabet! Har du strikket en mønsterrapport mere end der står i opskriften? Der står efter 4. retrille!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger. Jeg har lavet 4 retriller og ved den femte går den ud i ærmegabet. Jeg har ikke talt retrillen i skulder-firkanten med, men først efter første 10 p glatstrik. Håber at det give nogen mening :-)

   Slet