søndag den 27. september 2015

Sensommerferie - Dag 6

Dag 6 - Fredag

Allerede - tænkte jeg da jeg vågnede op til endnu en solrig og smuk dag, med udsigt over Kattegat.
Allerede fredag. Så er ferien jo næsten slut - Av, hvor går det hurtigt, når man har så mange oplevelser hver dag. Men der var jo hele fredagen og en halv lørdag tilbage og de skulle nydes helt og aldeles.

Fredag - Den havde jeg glædet mig til, for lige netop den dag havde jeg særlige planer.
Hvis ikke du har gættet det endnu, så kan jeg fortælle, at jeg var på besøg hos Garnudsalg på Indkildevej i Gug.
Jubiiii !!!! Endelig fik jeg mulighed for at besøge Alladdin's garnhule - eller rettere Kenneths garnhule. Og som om det ikke var nok, så havde de bestemt sig for, at der lige netop i den uge skulle være Åbent Hus arrangement. Selvom vi var der rimelig tidligt, dvs lidt før kl.11, så var der godt fyldt, med købelystne garn-entusiaster, allerede. Min mand udviste en særlig tålmodighed og sad udenfor og solede og drak kaffe, mens jeg botaniserede indenfor.


Udover at se alle farverne i virkeligheden, så havde jeg lavet en lille liste med mulige indkøb. Det lykkedes mig at undgå at blive lokket af sporet og jeg begrænsede mig til disse smukke farver: skifergrå og skumbanan uld og matchende lys gul silk-kid-mohair. De to skal kombineres og jeg tror at det bliver virkelig flot ! Jeg har dog lige et par igangværende projekter der skal laves færdig først. 

Efter Garnudsalg drog vi mod havnen i Ålborg. Vi startede med frokost på Cafe Limfjorden og bagefter så vi Utzon museet. Kenneth havde foreslået, at vi også gik en tur ind i Musikkens hus, for det var noget helt særligt. Kenneth fik helt ret. Hvor var det smukt. Vi kiggede også indenfor i salen og den var også helt speciel og meget flot.Efter Musikkens Hus gik vi igennem den gamle bydel med hyggelige gader og gamle huse. Vi satte os i solen på en cafe og drak en god kop kaffe. Det var tiltrængt. Vi fortsatte videre til gågaden og kiggede butikker til vi blev sultne. Heldigvis passede det lige med at vi havde bestilt bord på den spanske tapas restaurant Canblau. Vi havde fået den anbefalet og må medgive, at det var rigtig godt og velsmagende.
Mætte og veltilpasse returnerede vi til Hals og endnu en lang dag fuld af skønne oplevelser var puttet i bagagen.

1 kommentar:

  1. Hold da op en god dag - både garnudsalg, musikkens hus og tapas. Du forstår at hygge.
    Glæder mig til at se hvad du får strikket.

    SvarSlet