lørdag den 7. april 2012

Idé søges

Jeg har, sikkert som så mange andre, et lager af mere eller mindre fyldte gavepapirsruller. 
Disse skal være rimeligt let tilgængelige og så alligevel ikke ligge fremme og samle støv.

Derfor søges gode idéer til opbevaring.
Hvad gør I andre ?

9 kommentarer:

 1. Jeg har mine liggende i en bedroller, som jeg opbevarer i skunken. Der kan de ligge støvfrit sammen med gavebånd, tape, kort, rosetter og hvad man ellers bruger af udstyr til gaveindpakning.

  SvarSlet
 2. Dét var en god idé med en bedroller. Tak for det :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mmmm.... der må være én der er længere end den jeg har, for i den kunne de ikke være. Jeg skal vist ud og kigge på bedrollere :-)

   Slet
 3. nogle af mine ruller står i disse holdere til plastic poser fra ikea......og ALLE de andre i en stor metal spand, osse fra ikea, og det funker egentlig godt. Men jeg kunne nu osse godt bruge ideen med bedrolleren. Så kunne jeg jo ha´strikke garn i min spand... Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu også en god idé, Joan. Jeg skal i IKEA indenfor den næste månedstid. Så kan jeg kigge nærmere på din idé.
   Og velkommen til min blog :-)

   Slet
 4. Jeg kan kun tilslutte mig Joans idé - den bruger jeg nemlig selv. En idé jeg fandt hos Karenmarie.nu Det fungerer rigtig godt.
  http://unikarina.dk/inspiration/orden-i-papir-og-tapet/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for linket. Det er altid godt med noget inspiration. De ser fine ud, de poseholdere.

   Slet
 5. Jeg har flere af Ikeas poseholdere hængende ved siden af hinanden og det ser flot ud med de flotte ruller- der står også smårester af tapetruller, og en rulle med stof, og nogle plakater- så de kan bruges til lidt af hvert- se dem her- http://enafdagene.blogspot.com/2011/07/kontorindretning-nyt-stof-ny-energi-og.html undskylder for rodet udover rullerne.... men man kan se at poseholderne holder god orden...:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Kathrine. Velkommen til min blog og tak for dit indlæg. Du har ret, det ser godt ud at hænge holderne på væggen.

   Slet